किटकैट जवानी | Akshara​ Singh | KITKAT JAWANI LYRICS | New Bhojpuri Song 2021

अक्षरा के इस नए गाने का नाम है 'किट कैट जवानी'(" Kit Kat Jawani") जिसे खुद अक्षरा ने ही गाया है और उन्ही पर फिल्माया भी गया है। इस वीडियो का निर्देशन राकेश ठाकर उर्फ राका ने किया है। यह वीडियो गीत एनएवी भोजपुरी और नुपुर ऑडियो द्वारा 4 जून 2021 को जारी किया गया है। 
किटकैट जवानी | Akshara​ Singh | KITKAT JAWANI LYRICS | New Bhojpuri Song 2021

Kit Kat Jawani lyrics in Bhojpuri (किट कैट जवानी लिरिक्स इन भोजपुरी) Song Sung By Akshara Singh and Kit Kat Jawani Bhojpuri lyrics are written by Zahid Akhter and Kit Kat Jawani Bhojpuri song music is composed by Vinay Vinayak…

Kit Kat Jawani lyrics – Akshara Singh

किट कैट जवानी लिरिक्स

हाय, सईयाँ जी दुबई चल गइला
दूर होके हम से दुबरईला
सईयाँ जी दुबई चल गइला
दूर होके हम से दुबरईला
वीडियो कॉल पे देख के
मुँह से चुवेला पानी

वेरी किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी
किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी

भईले पगलेट सईया जी
देखि चॉकलेट जवानी
किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी

हाय, हॉट बदनिया देखि
तरसे ल पिया जी
मेरी अंगड़ाई ने तबाह तुमको किया जी

हाय, हॉट बदनिया देखि
तरसे ल पिया जी
मेरी अंगड़ाई ने तबाह तुमको किया जी
लेके फ्लाइट आज आज
काटल चाहे ल चानी

वेरी किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी
किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी

भईले पगलेट सईया जी
देखि चॉकलेट जवानी
किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी

हाय,फोनवा पर करेला तू हमसे छेड़खानी
सेजिया पर रात भर तड़पे जवानी

हाय,फोनवा पर करेला तू हमसे छेड़खानी
सेजिया पर रात भर तड़पे जवानी
अइसे आग लगइब तन में
मन कैसे मानी

वेरी किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी
किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी

भईले पगलेट सईया जी
देखि चॉकलेट जवानी
किटकैट जवानी
चॉकलेट जवानी
....

Kit Kat Jawani lyrics

Hay , Saiyaan Ji Dubai Chal Gaila
Door Hoke Hum Se Dubraila
Saiyaan Ji Dubai Chal Gaila
Door Hoke Hum Se Dubraila
Video Coll Pe Dekh Ke
Muh Se Chuwela Pani

Very Kitkat Jawani
Choclate Jawani
Kitkat Jawani
Choclate Jawani

Bhaile Paglete Saiyaan Ji
Dekhi Choclate Jawani
KitKat Jawani
Choclate Jawani

Hay, Hot Badaniya Dekhi
Tarse La Piya Ji
Meri Angdai Ne Tabah Tumko Kiya Ji

Hay, Hot Badaniya Dekhi
Tarse La Piya Ji
Meri Angdai Ne Tabah Tumko Kiya Ji
Leke Flite Aaj Aaj
Katal Chahe La Chani

Very Kitkat Jawani
Choclate Jawani
Kitkat Jawani
Choclate Jawani

Bhaile Paglete Saiyaan Ji
Dekhi Choclate Jawani
KitKat Jawani
Choclate Jawani

Hay,Phonwa Per Karela Tu Hamse Chhedkhani
Sejiya Per Raat Bhar Tadpe Jawani

Phonwa Per Karela Tu Hamse Chhedkhani
Sejiya Per Raat Bhar Tadpe Jawani
Aise Aag Lagaeb Tan Mein
Man Kaise Maani

Very Kitkat Jawani
Choclate Jawani
Kitkat Jawani
Choclate Jawani

Bhaile Paglete Saiyaan Ji
Dekhi Choclate Jawani
KitKat Jawani
Choclate Jawani
...
Song credits-
Song
: Kit Kat Jawani
Singer: Akshara Singh
Music: Vinay Vinayak
Lyrics: Zahid Akhter
Music Lable: Nav Bhojpuri

Post a Comment

Previous Post Next Post