बगलवाली, Lyrics of Bagalwali by Neelkamal Singh

"बगलवाली" नीलकमल सिंह द्वारा गाया गया नवीनतम ट्रेंडिंग भोजपुरी गीत है। इस वीडियो में कलाकार नीलकमल सिंह और सृष्टि उत्तराखंडी हैं। इस गाने को आशुतोष तिवारी ने लिखा है जबकि संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है। यह सारेगामा हम भोजपुरी यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है। Neelkamal Singh के संगे जान ला, ज़िन्दगी बानी सफर सुहाना तs सीख ला तोहऊं बगलवाली के पटाना।

Bagalwali Lyrics In Hindi

अरे हमरो से बेसी उ तs पागल बिया
दिल्ली वाली दिल लेके भागल बिया
हमरो से बेसी उ तs पागल बिया
दिल्ली वाली दिल लेके भागल

प्यार से कम रही दूरी हो
बुझs बा घीव में अंगूरी हो
कायदा में रहबs
फायदा में रहबs
प्यार से कम रही दूरी हो
बुझs बा घीव में अंगूरी हो
मौका के फायदा उठाना ठाना
की जिंदगी एक सफर है सुहाना
हो सके तो बगलवाली को पटाना
आना जाना होगा चाय के बहाना
हो सके तो बगलवाली को पटाना

𝄞𝄞♫

छत पे सुखावे आई कपड़ा हो
होई दीदार बिना लफड़ा हो
छत पे सुखावे आई कपड़ा हो
आ होई दीदार बिना लफड़ा हो
जी भर के नजरे मिलाना लाना
की जिंदगी एक सफर है सुहाना
हो सके तो बगलवाली को पटाना
आ बेशरम होना कम ही लजाना
हो सके तो बगलवाली को पटाना

𝄞𝄞♫

लेवे सामान उ दोकानी पs
धके दुपट्टा जाई कान्ही पs
ले ले लेवे सामान उ दोकानी पs
धके दुपट्टा जाई कान्ही पs
दिल साइकिल पs ले जाना जाना
तs रेडियो पे गाना गली में बजाना
हो सके तो बगलवाली को पटाना
जिंदगी एक सफर है सुहाना
हो सके तो बगलवाली को पटाना

𝄞𝄞♫

घर मे ना केहु जब रही हो
आ जईहs आशु खुदे कही हो
बुलाती है मगर जाने का नहीं !
घर मे ना जब केहु रही हो
आ जईहs आशु खुदे कही हो
नीलकमल चले जाना जाना
की जिंदगी एक सफर है सुहाना
हो सके तो बगलवाली को पटाना
की धके हाथ एके साथ गाना गाना
की होगा प्यार तो गिटार भी बजाना
अरे बगल वाली
...
Bagalwali Lyrics | Video

Bagalwali Lyrics In English

Are Hamro Se Besi U Ta Pagal Biya
Delhi Wali Dil Leke Bhagal Biya
Hamro Se Besi U Ta Pagal Biya
Delhi Wali Dil Leke Bhagal ..

Pyar Se Kam Rahi Duri Ho
Bujha Ba Ghiv Me Anguri Ho
Kayda Me Rahaba 
Fayda Me Rahaba 
Pyar Se Kam Rahi Duri Ho
Bujha Ba Ghiv Me Anguri Ho
Mauka Ke Fayda Uthana Thana
Ki Zindagi Ek Safar Hai Suhana
Ho Sake To Bagalwali Ko Patana
Aana Jana Hoga Chai Ke Bahana
Ho Sake To Bagalwali Ko Patana

𝄞𝄞♫

Chhat Pe Sukhawe Aayi Kapda Ho
Hoyi Deedar Bina Lafda Ho
Chhat Pe Sukhawe Aayi Kapda Ho
Aa Hoyi Deedar Bina Lafda Ho
Ji Bhar Ke Najre Milana Lana
Ki Jindagi Ek Safar Hai Suhana
Ho Sake To Bagalwali Ko Patana
Aa Besharam Hona Kam Hi Lajana
Ho Sake To Bagalwali Ko Patana

𝄞𝄞♫

Lewe Samaan U Dokani Pa
Dhake Dupatta Jaai Kanhi Pa
Le Le Lewe Samaan U Dokani Pa
Dhake Dupatta Jaai Kanhi Pa
Dil Cycle Pa Le Jana Jana
Ta Radio Pe Gaana Gali Me Bajana
Ho Sake To Bagalwali Ko Patana
Jindagi Ek Safar Hai Suhana
Ho Sake To Bagalwali Ko Patana

𝄞𝄞♫

Ghar Me Na Kehu Jab Rahi Ho
Aa Jaiha Aashu Khude Kahi Ho
Bulati Hai Magar Jaane Ka Nahi 
Ghar Me Na Jab Kehu Rahi Ho
Aa Jaiha Aashu Khude Kahi Ho
Neelkamal Chale Jaana Jana
Ki Jindagi Ek Safar Hai Suhana
Ho Sake To Bagalwali Ko Patana
Ki Dhake Hath Eke Sath Gaana Gana
Ki Hoga Pyaar To Gitaar Bhi Bajana
Are Bagal Wali..
...
Song Details:
Singer / Actor - Neelkamal Singh
Actress - Shrishti Uttrakhandi 
Lyrics - Ashutosh Tiwari 
Music – Priyanshu Singh
Video Director - Pawan Pal
Previous Post Next Post