लजाई काहे, Lyrics of Lajai Kahe Bhojpuri Song - Shilpi Raj

Lyrics of Lajai Kahe Bhojpuri Song "लजाई काहे"  शिल्पी राज द्वारा गाया गया नवीनतम नया सुपरहिट भोजपुरी गीत है। इस गाने को गोपाल पाठक ने लिखा है जबकि संगीत आर्य शर्मा ने दिया है। यह शुजय भोजपुरी यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।
Lyrics of Lajai Kahe Bhojpuri Song - Shilpi Raj
Lyrics of Lajai Kahe Bhojpuri Song - Shilpi Raj

लजाई काहे - लिरिक्स भोजपुरी में 

लजाई काहे .. लजाई काहे ..
लजाई काहे ..
चौबीस घंटा घूँघट में अम्मा जी हम रहब ना
मॉडर्न जुग के कनिया हम एतना शासत सहब ना
एतना शासत सहब ना .. एतना शासत सहब ना ..
अरे चौबीस घंटा घूँघट में अम्मा जी हम रहब ना
मॉडर्न जुग के कनिया हम एतना शासत सहब ना
ससुर भसुर के आगे पर्दा में हमहू लुकाई काहे
लुकाई काहे ..
खाई अपना मरदा के कमाई लजाई काहे
लजाई काहे .. लजाई काहे ..
खाई अपना मरदा के कमाई लजाई काहे
लजाई काहे .. लजाई काहे ..
बुझाईल ?
खाई अपना मरदा के कमाई ..
लजाई काहे .. लजाई काहे ..

🎸♫♫♫

नईखी रहल पहरदारी में हो पहरदारी में
पहरदारी में ..
मन अनसाला हमार साड़ी में हो हमार साड़ी में
साड़ी में .. साड़ी में ..
ऐ ..
नईखी रहल पहरदारी में हो पहरदारी में
पहरदारी में ..
मन अनसाला हमार साड़ी में हो हमार साड़ी में
साड़ी में ..
घर भर के खाना पानी हमहि अकेले बनाई काहे
बनाई काहे ..
खाई अपना मरदा के कमाई लजाई काहे
लजाई काहे ..
सुनs ..
लजाई काहे ..
खाई अपना मरदा के कमाई लजाई काहे
लजाई काहे .. लजाई काहे ..
लजाई काहे .. लजाई काहे ..
लजाई काहे ..

🎸♫♫♫

सईया के हमरा नाही दिक्कत बा हो नाही दिक्कत बा
दिक्कत बा ..
तबो तहार एतना पनिकत बा हो पनिकत बा
पनिकत बा ..
का बताई ?
पनिकत बा ..
ऐ हो ..
सईया के हमरा नाही दिक्कत बा हो नाही दिक्कत बा
दिक्कत बा ..
तबो तहार एतना पनिकत बा हो पनिकत बा
पनिकत बा ..
सईया गोपाल जी के मिलेला सपोर्ट घबड़ाई काहे
खाई अपना मरदा के कमाई लजाई काहे
लजाई काहे .. लजाई काहे ..
खाई अपना मरदा के कमाई लजाई काहे
लजाई काहे .. लजाई काहे ..
...

Lyrics of Lajai Kahe - Shilpi Raj

Lajai Kahe.. Lajai Kahe..
Lajai Kahe..
Chaubis Ghanta Ghunghat Me Amma Ji Hum Rahab Na
Modern Jug Ke Kaniya Hum Aetna Shasat Sahab Na
Aetna Shasat Sahab Na.. Aetna Shasat Sahab Na..
Are Chaubis Ghanta Ghunghat Me Amma Ji Hum Rahab Na
Modern Jug Ke Kaniya Hum Aetna Shasat Sahab Na
Sasur Bhasur Ke Aage Parda Me Hamhu Lukai Kahe
Lukai Kahe..
Khai Apna Marda Ke Kamai Ta Lajai Kahe
Lajayi Kahe.. Lajayi Kahe..
Khai Apna Marda Ke Kamai Ta Lajai Kahe
Lajayi Kahe.. Lajayi Kahe..
Bujhail ?
Khayi Apna Marda Ke Kamayi..
Lajayi Kahe.. Lajayi Kahe..

🎸♫♫♫

Naikhi Rahal Pahardari Me Ho Pahardari Me
Pahardari Me..
Man Ansala Hamar Saree Me Ho Hamar Saree Me
Saree Me.. Saree Me..
Ae..
Naikhi Rahal Pahardari Me Ho Pahardari Me
Pahardari Me..
Man Ansala Hamar Saree Me Ho Hamar Saree Me
Saree Me..
Ghar Bhar Ke Khana Pani Hamhi Akele Banai Kahe
Banayi Kaahe..
Khai Apna Marda Ke Kamai Ta Lajai Kahe
Lajayi Kahe..
Suna..
Lajayi Kahe..
Khai Apna Marda Ke Kamai Ta Lajai Kahe
Lajayi Kahe.. Lajayi Kahe..
Lajai Kahe.. Lajai Kahe..
Lajai Kahe..

🎸♫♫♫

Saiya Ke Hamra Nahi Dikkat Ba Ho Nahi Dikkat Ba
Dikkat Ba..
Tabo Tahar Aetna Panikat Ba Ho Panikat Ba
Panikat Ba..
Ka Batai ?
Panikat Ba..
Ae Ho..
Saiya Ke Hamra Nahi Dikkat Ba Ho Nahi Dikkat Ba
Dikkat Ba..
Tabo Tahar Aetna Panikat Ba Ho Panikat Ba
Panikat Ba..
Saiya Gopal Ji Ke Milela Support Ghabadai Kahe
Khai Apna Marda Ke Kamai Ta Lajai Kahe
Lajayi Kahe.. Lajayi Kahe..
Khai Apna Marda Ke Kamai Ta Lajai Kahe
Lajayi Kahe.. Lajayi Kahe..
...
🎧 Song Credits:
Album :- लजाई काहे
Song :- लजाई काहे
Singer :- Shilpi Raj
Lyrics :- Gopal Pathak
Music Director :-  Arya Sharma
Managed By :- Mars Entertainment
Previous Post Next Post