सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी, Garaiya Machhari Lyrics – Shilpi Raj

सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी- लिरिक्स शिल्पी राज द्वारा गाए गए सईया "मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" गीत और नीलम गिरि, रवि पंडित और पल्लवी गिरि द्वारा प्रस्तुत, आर्य शर्मा द्वारा दिए गए संगीत के साथ नवीनतम भोजपुरी गीत है। "मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" के बोल विजय चौहान ने लिखे हैं जबकि वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है। इस गाने को आधिकारिक तौर पर वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी यूट्यूब चैनल पर प्रकाशित किया गया है।

Garaiya Machhari Lyrics – Shilpi Raj

सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी- लिरिक्स

कहेला की रेडी राखs पीस के मशाला हो
लुंगी पहिर के उ भोरे भोरे जाला हो
भोरे भोरे जाला हो ! भोरे भोरे जाला हो !
कहेला की रेडी राखs पीस के मशाला हो
लुंगी पहिर के उ भोरे भोरे जाला हो

खूब मटकाई के कमर पतरी
आये हाय खूब मटकाई के कमर पतरी
सईया मारेला

सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी
सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी
सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी

हथवा लगाके खूब टोईयावे
भागेले छटक के तs मुहवा बनावे
हां हां हथवा लगाके खूब टोईयावे
भागेले छटक के तs मुहवा बनावे
पकड़े के सिधरी तs पकड़े गतरी
आये हाय पकड़े के सिधरी तs पकड़े गतरी
सईया मारेला

सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी
सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी
सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी

पउरेला कूदी कूदी पनिया के बीचे
कबो भागे आगे तs कबो भागे पीछे
पउरेला कूदी कूदी पनिया के बीचे
कबो भागे आगे तs कबो भागे पीछे
करेला इशारा देके हाथ लतरी
ऐ हो करेला इशारा देके हाथ लतरी
सईया मारेला

सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी
सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी
सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी
...

Garaiya Machhari Lyrics – Shilpi Raj

Kahela Ki Ready Rakha Pis Ke Mashala Ho
Lungi Pahir Ke U Bhore Bhore Jala Ho
Bhore Bhore Jala Ho ! Bhore Bhore Jala Ho !
Kahela Ki Ready Rakha Pis Ke Mashala Ho
Lungi Pahir Ke U Bhore Bhore Jala Ho

Khub Matakai Ke Kamar Patari
Aaye Haye Khub Matakai Ke Kamar Patari
Saiya Marela

Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machhari
Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machhari
Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machhari

Hathwa Lagake Khub Toiyawe
Bhagele Chhatak Ke Ta Muhwa Banawe
Ha Ha Hathwa Lagake Khub Toiyawe
Bhagele Chhatak Ke Ta Muhwa Banawe

Pakde Ke Sidhari Ta Pakade Gatari
Aaye Haye Pakde Ke Sidhari Ta Pakade Gatari
Saiya Marela

Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machari
Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machari
Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machari

Paurela Kudi Kudi Paniya Ke Biche
Kabo Bhage Aage Ta Kabo Bhage Pichhe
Paurela Kudi Kudi Paniya Ke Biche
Kabo Bhage Aage Ta Kabo Bhage Pichhe
Karela Ishara Deke Hath Latari
Ae Ho Karela Ishara Deke Hath Latari
Saiya Marela

Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machari
Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machari
Saiya Marela Gadahiya Me Garaiya Machari
...
🎧 Song Credits:
Song : Garaiya Machhari 
Singer : Shilpi Raj 
Feat. Neelam Giri, Ravi Pandit & Pallavi Giri
Lyrics : Vijay Chauhan
Music : Arya Sharma

"सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" - FAQS

"सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" गीत के बोल किसने लिखे हैं?
विजय चौहान ने "सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" के बोल लिखे हैं।

"सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" गाने के गायक कौन हैं?
शिल्पी राज ने "सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" गाना गाया है।

"सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" म्यूजिक वीडियो का निर्देशन किसने किया?
"सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" के म्यूजिक वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है।

संगीत वीडियो में किसने चित्रित किया है?
"सईया मारेला गड़हिया में गरईया मछरी" के संगीत वीडियो में नीलम गिरी, रवि पंडित, पल्लवी गिरी हैं।
Previous Post Next Post