हार गया मेहरारू से, Haar Gaya Mehraru Se Lyrics | KHESARI LAL YADAV | Chandani Singh | Bhojpuri Song 2021

"हार गया मेहरारू से" लिरिक्स लेटेस्ट भोजपुरी गीत है खेसारी लाल यादव द्वारा गाया गया है। जिसमें संगीत भी श्याम-आज़ाद ने दिया है। हर गया मेहरारू से गीत के बोल श्याम देहाती और आज़ाद सिंह ने लिखे हैं।

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics | KHESARI LAL YADAV
 Haar Gaya Mehraru Se Lyrics | KHESARI LAL YADAV

हार गया मेहरारू से लिरिक्स 


मेहरारू से ! मेहरारू से !

मेहर के रहते सूती दुवारे

एसे निमन की हम रहती कुंवारे

एसे निमन की हम रहती कुंवारे !

ऐ भाई का कही हो ?


मेहर के रहते सूती दुवारे

एसे निमन की हम रहती कुंवारे

एतना टेंशन देत बिया की मिटत नईखे दारु से

सारा जग मैं जीत गया हार गया मेहरारू से

सारा जग मैं जीत गया हार गया मेहरारू से


भईलs जवान तs ले लिहलs बबुआ !

उड़ता अपना में तीर !!

अपना मेहरिया से सब केहू हारल !

रहते तs कहते कबीर !

ऐ कबीरा !!

रहते तs कहते कबीर !


🎸♫♫♫


अरे शादी के जब डेट धराईल रहनी बहुते खुश

जईसे मेहरी आईल हम तs बन गईनी मुस

जईसे मेहरी आईल हम तs बन गईनी मुस !

ऐ हो ! हर घड़ी मुँहवा फुलवले रहेले

मरदन के जईसे झुलवले रहेले


डरे हमहू बोल ना पाई कही मार ना देवे झाड़ू से

सारा जग मैं जीत गया हार गया मेहरारू से

सारा जग मैं जीत गया हार गया मेहरारू से

मेहरी के आगे माथा टेकले !

एक से एक वीर !!


तू कवना खेत के मुरई हउवs !

रहते तs कहते कबीर !

ऐ कबीरा !!

रहते तs कहते कबीर !


🎸♫♫♫


अरे यूपी आ बिहार हमके ठोके ला सलामी

मेहरी हमार हमसे करावेले गुलामी

मेहरी हमार हमसे करावेले गुलामी !

ऐ हो ! मन करे जहर हम खा ली ऐ श्याम

जाके आजाद कही करs इंतजाम


कुल्हि खबर खेसारी के ले लेव ई तs विवेकवा साढ़ू से

सारा जग मैं जीत गया हार गया मेहरारू से

सारा जग मैं जीत गया हार गया मेहरारू से

तू का फोड़लs सब केहू फोड़ल !

ईटा से आपन सिर !!


टेंशन छोड़s दूसर लेयावs !

रहते तs कहते कबीर !

ऐ कबीरा !!

रहते तs कहते कबीर !

...

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics Video

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics

 

Mehararu se

Mehararu se


Mehar ke rahate suti duwaare

Aese niman ki hum rahati kuware

Aese niman ki hum rahati kuware

Ae bhai ka kahi ho?


Mehar ke rahate suti duwaare

Aese niman ki hum rahati kuware

Aetna tension det biya ki mitat naikhe daru se

Sara jug main jeet gaya haar gaya mehraru se

Sara jug main jeet gaya haar gaya mehraru se

🎸♫♫♫

Bhaila jawaan ta le lihala babua

Udata apna me teer

Apna mehariya se sab kehu haral

Rahte ta kahte kabir

Ae kabira

Rahte ta kahte kabir


Are shaadi ke jab date dharail rahani bahute khush

Jaise mehari aail hum ta ban gaini mus

Jaise mehari aail hum ta ban gaini mus

🎸♫♫♫

Ae ho..Har ghadi muhawa fulawale rahele

Mardan ke jaise jhulawale rahele

Dare hamahu bol na paai maar na dewe jhadu se

Sara jug main jeet gaya haar gaya mehraru se

Sara jug main jeet gaya haar gaya mehraru se


Mehri ke aage matha tekale

Ek se ek veer

Tu kawna khet ke murai hauwa

Rahte ta kahte kabir

Ae kabira

Rahte ta kahte kabir


Are up aa bihar hamke thoke la salami

Mehri hamar hamse karawele gulami

Mehri hamar hamse karawele gulami

🎸♫♫♫

Ae ho..Man kare jahar hum kha li ae shyam

Jaake azad kahi kara intejaam

Kulhi khabar khesari ke le lew e ta vivekwa sadhu se

Sara jug main jeet gaya haar gaya mehraru se

Sara jug main jeet gaya haar gaya mehraru se


Tu ka fodala sab kehu fodal

Eta se aapan sir

Tension chhoda dusar leyawa

Rahte ta kahte kabir

Ae kabira

Rahte ta kahte kabir

...

🎧 Song Credits:

Song : Haar Gaya Mehraru Se - हार गया मेहरारू से

Singer : Khesari Lal Yadav

Feat : Khesari Lal Yadav, Chandani Singh

Music : Shyam - Azad

Lyrics : Shyam Dehati, Azad Singh

Music on : SRK MUSIC


Post a Comment

Previous Post Next Post