भतार संगे का का कईलू , Bhatar Sange Ka Ka Kailu Lyrics | Samar Singh | Shilpi Raj | Bhojpuri Song

भतार संगे का का कईलू (Bhatar Sange Ka Ka Kailu Lyrics) यह गाना समर सिंह और शिल्पी राज द्वारा गाया गया सुपरहिट भोजपुरी गीत है। इस गीत के लेखक आलोक यादव हैं।  जबकि संगीत निर्देशक हैं एडीआर आनंद। यह गाना सारेगामा हम भोजपुरी यूट्यूब चैनल द्वारा रिलीज़ किया गया है।

Bhatar Sange Ka Ka Kailu Lyrics
Bhatar Sange Ka Ka Kailu Lyrics

भतार संगे का का कईलू  लिरिक्स 


भतार संगे का का कईलू !

का का कईलू !

नईहर से जब ससुरा गईलू

ससुरा गईलू !

हां आ आ …!


नईहर से जब ससुरा गईलू

कै बजे दिया बुतईलु

भतार संगे का का कईलू

भतार संगे का का कईलू

लाजो ना लागे तोहे

पूछे में अईसन बात हो


कईसे बलम के कोरा सुतईलु

केवाड़ी में किल्ली लगईलू

भतार संगे का का कईलू

भतार संगे का का कईलू

अरे चलs हटs !

का करबs जान के ..?


🎸♫♫♫


चार दिन में चमके लागल चेहरा पs लाइट

गीजर में सईया के नहईनी डे नाईट

नहईनी डे नाईट !

का बुझलs ?


चार दिन में चमके लागल चेहरा पs लाइट

गीजर में सईया के नहईनी डे नाईट

कई बार चोंच से चोंच लड़ईलु

गुलबिया चादर ओढ़ईलु

भतार संगे का का कईलू

भतार संगे का का कईलू


🎸♫♫♫


पहिले से ज्यादा तोहार बढ़ल बा रुवाब हो

हो जईबs पागल नियत करs ना खराब हो

करs ना खराब हो !

पगला जईबs ऐ बाबू !


पहिले से ज्यादा तोहार बढ़ल बा रुवाब हो

हो जईबs पागल नियत करs ना खराब हो

समर अलोक के पीछे घुमईलु

झूठो ना कबो चिखईलु

भतार संगे का का कईलू


ह ह ह ह ..!

भतार संगे का का कईलू

अरे अब तs बता दs !

तs ई कुल बतावे वाला बात हs ..?

...

Bhatar Sange Ka Ka Kailu Lyrics

Bhatar Sange Ka Ka Kailu Lyrics


Bhatar Sanghe Ka Ka Kailu !

Ka Ka Kailu !

Naihar Se Jab Sasura Gailu

Sasura Gailu !

Ha Aa Aa ..!


Naihar Se Jab Sasura Gailu

Kayi Baje Diya Butailu

Bhatar Sange Ka Ka Kailu

Bhatar Sange Ka Ka Kailu

Laajo Na Laage Tohe


Puchhe Me Aaisan Baat Ho

Kaise Balam Ke Kora Me Sutailu

Kewadi Me Killi Lagailu

Bhatar Sange Ka Ka Kailu

Bhatar Sange Ka Ka Kailu

Are Chala Hata !

Ka Karaba Jaan Ke ?


🎸♫♫♫


Char Din Me Chamke Lagal Chehra Pa Light

Gijar Me Saiya Ke Nahaini Day Night

Nahaini Day Night !

Ka Bujhala ?


Char Din Me Chamke Lagal Chehra Pa Light

Gijar Me Saiya Ke Nahaini Day Night

Kayi Baar Chonch Se Chonch Ladailu

Gulabiya Chadar Odhailu

Bhataar Sange Ka Ka Kailu

Bhataar Sange Ka Ka Kailu


🎸♫♫♫


Pahile Se Jyada Tohar Badhata Ruwaab Ho

Ho Jaiba Pagal Niyat Kara Na Kharab Ho

Kara Na Kharab Ho !

Pagla Jaiba Ae Babu !


Pahile Se Jyada Tohar Badhata Ruwaab Ho

Ho Jaiba Pagal Niyat Kara Na Kharab Ho

Samar Alok Ke Pichhe Ghumailu

Jhutho Na Kabo Chikhailu

Bhatar Sanghe Ka Ka Kailu

Ha Ha Ha ..!


Bhatar Sanghe Ka Ka Kailu

Are Ab Ta Bata Da !

Ta E Kul Batawe Wala Baat Ha ..?

...



Song Credits
Song: Bhatar Sange Ka Ka Kailu / भतार संगे का का कईलू
Artist: Samar Singh,Shilpi Raj
Music Director: ADR Anand
Lyricist: Alok Yadav
DOP: Lallu Ji
Choreographer: Sandeep Raj
Concept: Pankaj Soni
Editor: Pappu Verma
Cast: Samar Singh & Mausami

Post a Comment

Previous Post Next Post